Despre noi

Despre noi

Rasor® Elettromeccanica S.r.l. a fost înfiinţata la Milano, în anul 1946 de catre partenerii Spinelli si Ciminaghi. De peste 65 de ani firma produce echipamente pentru taiat cum ar fi cele pentru pentru domeniul textil, masini acţionate pneumatic sau electric si sisteme pentru taiat controlate de computer.

Născut ca un producător de echipamente pentru taiat pentru industria textila, produsele Rasor® isi gasesc acum aplicatii în industrii cum ar fi cea producatoare de mobilier, chimica, automobile, construcţii navale, aerospatiala, etc.

Rasor® Elettromeccanica beneficiaza de experienta profesională a trei generaţii de lucrători, având disponibile resursele a şaptezeci de ani de experienţă si pasiune.

Rasor ® Elettromeccanica S.r.l. consideră că cel mai important activ al companiei este calitatea, integrata în fiecare componenta şi în fiecare etapă de lucru,  până la realizarea produsului final gata de livrare. Calitatea s-a dezvoltat în interiorul companiei prin spiritul fondatorilor, insuflata fiecarui lucrator inca de începutul activităţii companiei.

Acest spirit angajeaza Rasor® în fiecare zi pentru îmbunătăţirea calităţii produselor şi a dezvoltarii de noi materiale şi tehnologii.